Ramaderia

Taxonomia

Codi

Nota(es) d'abast

Nota(es) sobre l'origen

Mostra la nota(es)

Termes jeràrquics

Ramaderia

Termes equivalents

Ramaderia

Termes associats

Ramaderia

31 Resultats per Ramaderia

31 resultats directament relacionats Exclou els termes específics

Fons Jaume Grimalt d'agricultura

  • ES 7040 AHUIB FJGA
  • Fons
  • 1875 - 1977

El fons Jaume Grimalt, arribat en cinc caixes de cartró, es troba format per vuit llibres, tres publicacions, dos mecanoscrits (un d'ells enquadernat) i cinc lligalls de números de revistes.

Grimalt Obrador, Jaume

Gallina

Gallina d'una explotació agrícola. Aquesta fotografia forma part d'un grup que comença amb l'anterior registre i les posteriors.

Informes, ponències i projectes econòmics diversos

Aquesta sèrie compila diversos informes i publicacions al voltant de mitjan segle XX, oferint informació econòmica i del sector primari i estadístiques. Tot i que tenen una naturalesa diferent, d'alguna manera són una continuació de les Memòr...

Ovella morta

Es tracta d'una ovella morta que un operari del servei de conservació de la natura observa atentament, segurament ea Moncaire, entre Sóller i Fornalutx. Al fons podem veure el Penyal del Migdia, mig tapat pel niguls.

Porc negre

Porc negre a lloure d'una explotació agrícola. Aquesta fotografia forma part d'un grup que comença amb l'anterior registre i les posteriors.

Porcs blancs a lloure

Porcs blancs en un sementer de figueres, segurament baix del puig de Sant Nofre a Sant Joan. Al fons es pot veure la silueta de la serra de Tramuntana i més a prop, a la dreta, el campanar de la vila de Sineu.

Porcs negres

Porcs negres a lloure d'una explotació agrícola. Aquesta fotografia forma part d'un grup que comença amb l'anterior registre i les posterior.