sa Pobla

Taxonomia

Codi

Nota(es) d'abast

Nota(es) sobre l'origen

Mostra la nota(es)

Termes jeràrquics

sa Pobla

Termes equivalents

sa Pobla

Termes associats

sa Pobla

253 Descripció arxivística results for sa Pobla

253 resultats directament relacionats Exclou els termes específics

Albarans del Clavari 1401-1402 (SIG. 1119/1)

La documentació consta de dues parts: la primera part conté els assentaments del clavari, compresos entre els fulls 1 i el 20. La resta de la documentació, i dins els buits de les pàgines, donen un inventari de l'església, de 1514, i llistes de batles i oficials municipals, des del dia 8 de maig de 1513 fins el dia 13 de maig de 1526.

Capella de la Immaculada a l'església de sa Pobla

Capella de la Immaculada de l’església parroquial de Sant Antoni Abat de sa Pobla, realitzada a finals del segle XVIII. Presenta una retaule d’un sol cos amb fornícula central, que conté la talla policromada de la Immaculada, tres carrers i àtic.

Capella de Les Ànimes de l'església de sa Pobla

Vista de la Capella de les Ànimes de l’església de Sant Antoni Abat de Sa Pobla, realitzada entre el final del segle XVI i començament del XVII. El retaule és d’estil renaixentista i destaca, al cos central, la talla del Sant Crist flanquejada per les taules de Sant Pere i Sant Pau.

Capella del Roser a l'església de sa Pobla

Vista de la Capella de la Mare de Déu del Roser de l’església parroquial de Sant Antoni Abat de sa Pobla, projectada per Fra Jaume Garau del convent de Santo Domingo de palma. Al fons el retaule de la Mare de Déu del Roser realitzat entre 1748-1755 per l’escultor Rafel Torres i el pintor Jaume Nadal. Fotografia posterior a 1931

El cançoner de l'Albufera

Consta de les següents entrevistes:

  • Francina Aina Vives "Figuera", 86 anys
  • Margalida Ballester "Molines", 80 anys
  • Gabriel Ferriol, 76 anys

Cantadores: Antònia Buades, Paula Alomar, madò Betza, na Carbonera

Arribas Palau, Antoni

Església de Sant Antoni de sa Pobla

Imatge de l’església de Sant Antoni Abat de Sa Pobla engalanada amb motiu de la celebració dels cinquanta anys de la inauguració del ferrocarril Palma-Sa Pobla. Sa Pobla 24 d’octubre de 1924.

Resultats 1 a 100 de 253