Molí d'en Volo

Taxonomia

Codi

Nota(es) d'abast

Nota(es) sobre l'origen

Mostra la nota(es)

Termes jeràrquics

Molí d'en Volo

Termes equivalents

Molí d'en Volo

Termes associats

Molí d'en Volo

6 Descripció arxivística results for Molí d'en Volo

6 resultats directament relacionats Exclou els termes específics

Molí d'en Volo

Paisatge de la zona coneguda com les Veles i Son Amadora. És un lloc on antigament s'inundava fàcilment i on hi ha, per tant, aigua i molts de pous. Es tracta d'un lloc de molts de propietaris i petits trossos en què molt sovint hi sembren hortalisses. El molí de ferro és conegut com el d'en Volo.

Paisatge de Son Amadora

Paisatge habitual d'aquesta zona del municipi de Sant Joan: horta i secà. Blat, meloners i un molí per treure aigua. Aquest territori conegut genèricament com les Veles i més concretament com Son Amadora és un lloc on antigament s'inundava fàcilment i on hi ha, per tant, aigua i molts de pous. Es tracta d'un lloc de molts de propietaris i petits bocins en què molt sovint hi sembren hortalisses. El molí de ferro és conegut com el d'en Volo.

Paisatge de Son Amadora. Molí d'en Volo

Paisatge de la zona coneguda com les Veles i Son Amadora. És un lloc on antigament s'inundava fàcilment i on hi ha, per tant, aigua i molts de pous. Es tracta d'un lloc de molts de propietaris i petits trossos en què molt sovint hi sembren hortalisses. El molí de ferro és conegut com el d'en Volo. Al fons, el puig de Bonany.